Kayıt Ol

Giriş Yap

Şifremi Unuttum

Şifrenizi mi unuttunuz? e-posta edrsinizi giriniz. Şifre yenileme linki e-posta adresinize gönderilecektir..

Giriş

Kayıt ol

Kayıt olarak tüm koşulları kabul ediyorum.

Dinçer Raf- Mağaza Dekorasyonu ve Çelik Raf Sistemleri

Dinçer Raf Kimdir ve Verdiği Hizmetler Nelerdir?

20 yıllık sektör tecrübesi kazandıktan sonra 2016 yılında kurduğumuz Dinçer Raf İzmir’de market raf sistemleri, perakende satış yapan firmalara mağaza dekorasyonları ve depolama alanları için depo raf sistemleri üretmektedir. Biz sektörde edindiğimiz tüm deneyimle müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun hizmet vermeyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı kendimize görev bilmekteyiz.

Dinçer Raf alanında uzman ekibiyle öncelikle mağazalar için ücretsiz keşif hizmeti vermekte, projelendirme yapmakta ve 3D (3 Boyutlu ) tasarım yapmaktadır. Bu hizmetleri vermekteki asıl amacımız mağazanıza en uygun tasarımı yapmaktır. Ücretsiz verdiğimiz 3D tasarım sayesinde size mağazanızın proje sonrasında nasıl olacağını somut şekilde görebilme imkanı sunuyoruz. Ayrıca yapılan tasarımın mağaza alanında nasıl duracağını görmemiz açısından söz konusu tasarım son derece önemlidir.

Tasarladığımız ürünlerin montaj edilmesi ve satış sonrası teknik desteğin verilmesi tamamen uzman ekibimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Metal atölyesini, mobilya atölyesi ve boyahaneyi içerisinde barındıran 1000m2 kapalı alanda üretim yapmaktadır. Müşteri ihtiyaçlarına en uygun çözümler geliştirerek kaliteli hizmet vermeyi kendisine vizyon edinen Dinçer Raf İzmir’de bu sektöründe adından söz ettirmeye başlamıştır.

Verdiğimiz hizmetleri ve referanslarımızı www.dincerraf.com adresli sitemizden inceleyebilirsiniz.

Yorum yaz

*

code